13 december 2022

Nielson verlengt succesvolle theatertour met een show in Koninklijk Theater Carré

Dit najaar ging Nielson voor het eerst met zijn band de Nederlandse theaters in om zijn jubileum te vieren. In 2022 is het namelijk tien jaar geleden dat de zanger doorbrak met zijn succesvolle Nederpop. De laatste shows van deze theatertour zijn deze week en Nielson wil de tour groots afsluiten. Waar mooier dan in Koninklijk Theater Carré!

"Ik heb zo intens genoten van mijn eerste theatertour. Ik kan gewoon niet geloven dat het na deze week afgelopen zou zijn. Met Carré verdient deze voorstelling de afsluiter die het verdiend!"

- Nielson

Nielson neemt je mee op zijn persoonlijke en muzikale reis. Hij wil verhalen maken en stralen. Vrolijke en emotionele anekdotes, nieuwe en oude muziek vormen de basis voor zijn eerste theatervoorstelling Vertrouwd & Nieuw.

Sinds zijn doorbraak met 'Beauty & The Brains' scoorde Nielson hits als 'Hoe', 'Sexy Als Ik Dans' en 'IJskoud'. In 2018 bracht hij zijn album 'Diamant' uit, dat hem twee Edisons opleverde. De afgelopen jaren speelde Nielson op talloze festivals en poppodia in Nederland en België. Daar kan Nielson nu ook een succesvolle theatertour aan toevoegen.

De kaartverkoop voor de show op 8 februari 2023 in Koninklijk Theater Carré start aanstaande vrijdag 16 december om 10:00 uur via www.carre.nl. Kijk voor meer informatie op www.nielsonmusic.nl.

Noot voor de redactie / niet voor publicatie 

Neem voor meer informatie en interview aanvragen contact op met  

Oriana Winters
oriana.winters@atnext.nl
010 593 74 80


Bijlagen en downloads

Promobeeld Nielson - liggend.png
Download bestand
Scènefoto 15 Nielson - Credits EvaCaptures.jpeg
Download bestand
Scènefoto 1 Nielson - Credits EvaCaptures.jpeg
Download bestand